Транслатор

Најновији наслови

Home Архива догађаја 2012 Световна логика у духовном простору. Вања Булић у Библиотеци.
Световна логика у духовном простору. Вања Булић у Библиотеци. PDF Штампа Email

02.10.2012. године

Увек можете наћи оно што тражите. То и није материјализација ваше потраге већ ваше перцепције. Узмите у руку „Симеонов печат“ Вање Булића. Наћи ћете вишевековну историју, вртоглаве дубине духовности, узвишеност чисте вере, патњу искрене сумње или солидан посрбљени холивудски трилер.

Вању Булића треба звати у госте. Поводом сваког повода. Повод који Вања тренутно продаје је његов нови роман „Симеонов печат“. И продао га је без тешкоћа и владимирачкој публици. Он има деценијско искуство прављења рејтинга и постављања питања. Има све оно што чини успешног новинара. Кад такав новинар ушета у књижевност он помеша своје искуство са јавом и сном и направи хит.

Радња последњег Булићевог романа смештена је у светиње на Светој гори. И то је светло у овом роману. Радња може бити некоме занимљива више некоме мање, композиција прихватљивих или неприхватљивих домета, језик скроман или савршен али суштина остаје у отвореним питањима. Сва питања која вреде повезана су са Светом гором. Ако мислите да сте пронашли одговоре на та питања у овом роману узмите га у руке и прочитајте поново. Или крените за Вањом Булићем на неку нову промоцију и послушајте његово упозорење. Одговори су у вама или на Светој гори. И на сва у роману постављена питања свако добија само њему намењен одговор. Ако га потражи.

maxmaxmaxmaxmaxmaxmax

 

Најчитаније књиге

najcitanije.jpg

Анкета

Колико често долазиш у библиотеку?
 

Ко је на вези

Имамо 4 гостију на мрежиБиблиотека "Диша Атић" --- Сва права задржана. Designed by: Дуња Новаковић KIKEL.