Транслатор

Најновији наслови

Home Архива догађаја 2012 Изложба дечијих радова Јаловичке ликовне колоније У једном од светова у ком бих волео да живим ово је најважније!
Изложба дечијих радова Јаловичке ликовне колоније У једном од светова у ком бих волео да живим ово је најважније! PDF Штампа Email

27.09. – 10.10.2012. године

У подмлађеној читаоници ( блиста паркет, смеју се новом бојом прозори и врата, шепуре се окречени зидови, машу нам нове завесе) стварају најбољи свет од свих могућих светова, букети девојчица и дечака. Дечија радионица Јаловичке ликовне колоније усељава се у Библиотеку.

Уз помоћ уреднице ликовних програма, Ђенадије Шујић, деца креирају поставку чудесних радова својих вршњака насталих током последњег сазива Колоније. Увек, изнова се понавља иста магија. Из деце покуља толика маса енергије, маште и весеља да се увек плашимо хоће ли то све стати у невелику читаоницу. Али ваљда и читаоница мало помери своје зидове да их све загрли. (Ако окупите око себе више од два детета покушајте да поновите ову чаролију. Дајте им да нешто креирају (вечеру, венчаницу, новогодишњу честитку, нови аутомобил, брод од папира, или неку изложбу сличну овој...)За срећу је потребно: најмање два детета, ваше расположење, три осмеха и ништа више. Све то мешајте на умереној температури и конзумирајте сместа) А нама на изложбу отворену од 26. септембра до 10. октобра, долазе први посетиоци. Најозбиљнији су мали мудраци из вртића Сунцокрети. За њихову посету у читаоницу је постављена и полица са сликовницама али заиста вас уверавамо да је бајка била свуда око њих. И још траје. Док деца долазе.

maxmaxmaxmaxmaxmax

 

 

Најчитаније књиге

najcitanije.jpg

Анкета

Колико често долазиш у библиотеку?
 

Ко је на вези

Имамо 9 гостију на мрежиБиблиотека "Диша Атић" --- Сва права задржана. Designed by: Дуња Новаковић KIKEL.