Транслатор

Најновији наслови

Home
Библиотека "Диша Атић" Владимирци - Почетна страна
Радионица "Корице - излог књига" ПДФ Штампа Ел. пошта

мај 2012. године

Радионица за израду алата маште ради пуном паром. У другој половини маја Драгана Марковић-Јованић и Ђенадија Шујић са Саром Лекић, Теодором Торбицом, Јованом Спасојевић, Ђурђином Станојевић, Мином Пантелић, Тијаном Симеуновић, Анђелом Кузмановић и Драганом Гачић мешали су своју машту са маштом песника и романописаца.

Опширније...
 
Гост Библиотеке Дејан Алексић ПДФ Штампа Ел. пошта

27. април 2012. године

У сарадњи са Креативним центром гост наших најмлађих читалаца био је писац Дејан Алексић. Испунивши нашу салу до последњег места, учници нижег школског узраста, као и њихове учитељице и библиотечки радници,уживали су у стиховима, причама, и драмским минијатурама Дејана Алексића.

Опширније...
 
Продајна изложба књига Кретаивног центра ПДФ Штампа Ел. пошта

Од 26.03.2012.-23.04.2012.у просторијама Библиотеке постављена је продајна изложба књига издавачке куће Креативни центар из Београда. Ова позната издавачка кућа представила своја најновија издања и најзначајнија издања из предходних година.

Опширније...
 
Општинска смотра рецитатора ПДФ Штампа Ел. пошта

30. март 2012. године

На овогодишњој општинској смотри рецитатора појавило се преко тридесеторо дечака и девојчица свих узраста и из свих школа са подручја наше општине. Свим учесницима и њиховим учитељима Библиотека је подарила књигу у спомен на њихово учешће ...на овој смотри. Одлуком жирија на регионалном такмичењу које ће се одржати у Крупњу 20, априла, нашу општину ће представљати Димитрић Катарина, Тодоровић Анђела и Богдановић Ана у млађем узрасту, Стојадиновић Милица, Грубић Дуња и Огризовић Ивана у средњем узрасту и Михаиловић Анђелија, Радовановић Наташа и Чолић Милица у старијем узрасту. Библиотека им жели пуно успеха.

Опширније...
 
Промоција књиге Ане Радмиловић "Кад је свет имао бркове" ПДФ Штампа Ел. пошта

29.03.2012. гост Библиотеке била је Ана Радмиловић. Храбра мала принцеза, кћер краља Ибија. Њена храброст је од оних храбрости које поседују само велики, као њен отац, Велики Зоран Радмиловић,храбрости које откривају истине о свету и нама самима у њему, скидају са њих патетику и терају нас да се суочимо са њима. И у целој тој заврзлами они као пуки извођачи радова, копачи истине у најдубљим окнима живота, скромно остају у сопственој сенци. А само великим припада и велика сенка.

Опширније...
 
« ПочетакПретходна12345678СледећаКрај »

Страна 3 од 8

Најчитаније књиге

najcitanije.jpg

Анкета

Колико често долазиш у библиотеку?
 

Ко је на вези

Имамо 9 гостију на мрежи

feed-image Feed Entries


Библиотека "Диша Атић" --- Сва права задржана. Designed by: Дуња Новаковић KIKEL.